Profil tvrtke: VENSI KONCEPT

Zagrebački obrt tvrtka čiji profil objavljujemo. Više informacija o tvrtki može se pronaći u članku.

vensi koncept grafički dizajn

Web stranica: vensikoncept.hr
Godina osnutka: 2021.
Lokacija tvrtke: Zagreb, Avenija Marina Držića 83 B
Glavna djelatnost tvrtke:

Specijalizirane dizajnerske djelatnosti

Usluge koje se pružaju:

Usluge kao što je obrada fotografija što uključuje fotografiranje na terenu i grafičku pripremu fotografija za tiskovine, web, kataloge, brošure. Dodatne usluge uključuju i video produkciju na temelju stvaranja video sadržaja u obliku 2D i 3D animacija, obrada i produkcija videa dobivenog iz raznih izvora u obliku stvaranja priče i finalnog proizvoda uslugom kreiranja audio/vizualnog sadržaja.

Studio pruža uslugu grafički dizajn kombiniranjem tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. Proizvodi odnosno usluge koje su u ponudi bave se identitetom tvrtki, izradom logotipa, brendiranjem i pakiranjem. Nudimo dizajn grafike za web stranice, dizajn tiskanih medija, uključujući novine, časopise i knjige, oglašavanje i brendiranje, uključujući brošure, infografiku, plakate i pakiranje proizvoda. Dizajn logotipa i vizualne usluge identiteta, Ilustracije i prezentacije te animacije.

Cijene rada ovise o projektu i procjena koja formira cijenu gleda se kao rad, trošak i ulaganje temeljeno na projektu. Procjena je temeljena na približnom broju sati potrebnih za proizvode i usluge kao trošak projekta.

Usluge koje će klijenti moći realizirati su Osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja, dizajn HTML bannera, Izrada Storyboarda za animaciju, Izvedba kreativnih rješenja za socijalne mreže (Facebook, Linkdin, Instagram, Youtube…), web banneri, landing page, Izrada animiranih gifova u Photoshopu, prijelom i grafičko oblikovanje knjiga, stručnih publikacija, dizajn naslovnica knjiga, idejno i izvedbeno rješenje za mape, blokove, majicu, brendiranje, dizajn logotipa i raznih promotivnih materijala, oglas, plakat, katalog, brošura, POS materijali, vizit karte i posjetnice.

MOJE IME JE VESNA. VIŠE OD 20 GODINA BAVIM SE GRAFIČKIM DIZAJNOM I VIZUALNIM KOMUNIKACIJAMA. U TOM PERIODU, SAMOSTALNO I TIMSKI, REALIZIRALA SAM PREKO 10.000 PROJEKATA ZA BROJNE VELIKE I MALE, ALI UVIJEK ZADOVOLJNE KLIJENTE.

DIO PROJEKATA KOJI UKLJUČUJU MOJE RADOVE MOŽETE VIDJETI U , A SVE INFORMACIJE O MOM PROFESIONALNOM RADU I ISKUSTVU PRONAĐITE NA

VENSI KONCEPT – ZNANJE/ISKUSTVO/KREATIVNOST/PROFESIONALNOST

SVAKI DOBAR DESIGN POČINJE JOŠ BOLJOM PRIČOM. !

adbanner
Skip to content