O nama

O nama – Ostvari mjere EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Ivanka Radošević Lamot računovodstvena tvrtka i usluge savjetovanja za nove poduzetnike koji se samozapošljavaju, knjigovodstvo malim tvrtkama do 50 zaposlenih.

Tvrtka Eurofinvest bavi se pripremom i poreznim planiranjem, neke od usluga kojima dajemo potporu poslovanju su usluge vođenja ureda, procjena poslovanja i klasično vođenje knjiga za obrte i tvrtke.

Profesionalna izrada poslovnog plana sadržava procjenu i razradu poslovne ideje, savjetovanje i vođenje apliciranja na mjere do konačne ocjene i početka rada.

Ostvari mjere

EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Ivanka Radošević Lamot knjigovodstvena je tvrtka koja pruža računovodstvene i savjetodavne usluge.

Potrebe poslovanja izlaze iz okvira knjigovodstvenih usluga i obuhvaćaju dodatne usluge koje su podrška razvoju poslovanja u planiranju financija, porezima i savjetovanju.

Financijska Sredstva

 
Na internetskim stranicama ostvari-mjere želimo prezentirati izradu poslovnog plana kao uslugu koju možete naručiti u svrhu poticaja za samozapošljavanje.

Hrvatski zavod za zapošljavanje pružio je detaljne informacije o mogućnostima ostvarivanja mjera i naši poslovni planovi imaju najbolju procjenu i vrijednost za nove poduzetnike.

O nama:

"Izrada poslovnog plana i troškovnik najbitniji je faktor ocjenjivanja na temelju kojeg se određuje visina poticaja"
Ivanka
Ostvari Mjere

Detaljno opisujemo vaše poslovanje kroz poslovni plan, ciljeve i održivost poslovanja te kako do toga doći.

Dokument služi za apliciranje mjera za samozapošljavanje, plan koji opisuje razvoj poslovanja i privlačenje kapitala za ostvarivanje poslovnog cilja.

Precizirajući financijski cilj opisujemo način postizanja cilja, u odnosu na tržišno okruženje.

Radimo financijsku analizu predviđenog tijeka novca i izdataka.

Na temelju analize tržišta financija i poslovnog koncepta sadržaj poslovnog plana uključiti će kvalitetnu procjenu održivosti kao uvjet odobravanja mjera.

Pomoći ćemo Vam dati smjernice za opis vašeg poslovanja, proizvoda i tržišta.

Izrada poslovnog Plana

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena obuhvaća savjetovanje oko izrade, vođenje cijelog postupka, izradu i provjeru troškovnika, izradu poslovnog plana i popratne dokumentacije. Poslovni plan se u prosjeku kreće oko 1500 kuna što je razumna cijena u odobravanju mjera od 30.000 do 130.000 kuna prema projektu poslovne ideje individualne osobe.

Poslovni plan i izrada poslovnog plana sastoje se od više cjelina koje u konačnici služe kao referentna lista razvoja i održivosti poslovne ideje. Svaki poslovni plan je drugačiji i savjetujemo korisnike da ne ispunjavaju samostalno dokumente poslovnog plana prije savjetovanja jer u protivnome riskiraju da im poslovni plan bude odbijen.

hzz poslovni plan samozapošljavanja obrazac 2021 nalazi se na adresi burzarada.hzz.hr

U slučaju da ste sve dobro napravili i da Vam je ipak poslovni plan dobio manje bodova nego što je potrebno za prolaznu ocjenu, javite nam se za savjetovanje i izradu žalbe na odluku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Provjeriti ćemo svu dokumentaciju, napraviti prilagodbe poslovnog plana i komunicirati sa zavodom kako biste dobili zadovoljavajuće ocjene i ostvarili pravo na mjere.

Exit mobile version
Skip to content