Usluge izrada poslovnog plana

Izrada poslovnog plana

Usluge poslovnog plana uključuju izradu i prikupljanje dokumenata za ostvarivanje financiranja poslovne ideje i projekta.

Prednost izrade poslovnog plana koji sadrži sastavne dijelove za većinu natječaja naglašava povezanost ideje kroz projekt i sadržaj. Premda poslovni plan ne umanjuje rizik poslovne ideje, omogućava najbolju procjenu. Umanjenje rizika moguće je kroz poslovni plan i financijske pomoćne planove.

Ublažavanje negativnog utjecaja rizika isto ide kroz pametno planiranje kao jedini način reagiranjem na rizik koji nije moguće izbjeći. Gospodarstvo i ekonomija imaju veliki utjecaj na tržište koje je potencijal za rizik realizacije poslovne ideje, poslovni plan procjena je rizika.

Uzroci za neuspjeh tvrtke najčešće je izostanak poslovnog plana, nepridržavanje postojećeg i u konačnici nekvalitetno razrađena poslovna ideja. Kompletan i kompetentan dokument povećava šanse uspješnosti poslovanja.

Izrada poslovnog plana

Dijelovi poslovnog plana povezane su cjeline koje imaju utjecaj u konačan ishod općeg pozitivnog dojma jednog projekta.

Logičnim i metodičkim pristupom pisanja poslovnog plana u mogućnosti smo pronaći moguće poteškoće i moguća rješenja za poslovnu ideju.

Poslovni plan omogućava i brzu reakciju kao točka osiguranja poslovnog uspjeha pravovremenim prilagodbama.
Investicije i poticaji ovise o dobro napisanome poslovnom planu i istraživanju svih aspekata održivosti ideje. Izražavanje i odgovoran stav pokazuje ozbiljnost u realizaciji poslovne ideje i kao takav zadaća mu je uvjeriti institucije o vrijednosti projekta.

Razlozi radi kojih biste htjeli da vam mi pišemo poslovni plan:

  • Unikatni opisni dijelovi
  • Velika baza ključnih stavki vaše djelatnosti
  • SWOT analiza konkurencije
  • Trenutni podatci tržišta
  • Aktualne informacije u industriji
Ostvari mjere
Poslovni plan pokazatelj je budućnosti poslovanja i poslovne ideje. Objašnjenje strukture opisuje se izradom i pisanjem poslovnog plana za poslovnu ideju kao skica budućih radnji i razvoja. Poslovni plan sadrži opis poslovanja, procjenu konkurencije, financijske pokazatelje, istraživanje tržišta i marketinšku strategiju.
 
Ostvarivanje potencijala u poduzetništvu ovisi i o razradi poslovne ideje kroz dobro strukturirani poslovni plan. Poslovna ideja mora jasno prikazivati mogućnost ostvarivanja zarade. Detaljnija procjena troškova i financiranja uvjerljivi su podaci na temelju kojih možemo tražiti poticaje, ostvariti mjere i aplicirati za bespovratna sredstva.
 

Natječaji

Gradovi i županije raspisuju svake godine natječaje za bespovratna sredstva, banke isto pokušavaju konkurirati sa sve povoljnijim kreditima za poduzetnike a tu su i institucije poput raznih ministarstava koja na temelju određenih skupina ljudi (nezaposleni, branitelji, poduzetnici početnici, udruge) raspisuju javne natječaje.
 
Najčešći oblik prijave na natječaj je upravo dobro sastavljeni poslovni plan koji pruža procjenu prihoda definiranjem tržišta, kupaca i vašeg utjecaja na taj dio tržišta. Izrada poslovnih planova razrađena je i neizostavna marketinška strategija sa prednostima i manama konkurencije.
 
Poslovni plan ili biznis plan neizostavan je dokument na temelju kojeg tražite sredstva za poslovnu ideju i na temelju kojega planirate realizaciju poslovne ideje. Izrada Poslovnog Plana za mjere samozapošljavanja, Datasmart j.d.o.o. Knjigovodstvo za male i srednje poduzetnike piše poslovne planove za:
 
poslovni plan za restoran, biznis plan za rent a car, poslovni plan proizvodnja rakije, biznis plan radio stanice, poslovni plan za turističku agenciju, poslovni plan za turizam, poslovni plan za trgovinu, poslovni plan za otvaranje teretane, poslovni plan taxi, biznis plan za zanatsku radnju, biznis plan za zdravu hranu, poslovni plan za ugostiteljstvo, poslovni plan za izgradnju hotela, poslovni plan pogon za izradu tjestenine, poslovni plan iznajmljivanje apartmana, poslovni plan igraonica, poslovni plan opg, poslovni plan pekare, poslovni plan autopraonica, poslovni plan salon za nokte, poslovni plan dječji vrtić, poslovni plan frizerski salon, poslovni plan fast food, poslovni plan građevinarstvo, poslovni plan kozmetički salon, poslovni plan kuća za odmor, poslovni plan servis za čišćenje, poslovni plan cvjećara, poslovni plan wellness centra, poslovni plan neprofitnih organizacija …
 

Mjere za samozapošljavanje

Naveli smo neke poslovne ideje za poticaje čije financiranje bespovratnim sredstvima ovisi o dobro napisanome poslovnom planu. Mjere za samozapošljavanje najbolji je poticaj nezaposlenim osobama za pokretanje vlastita poslovanja i odobravanje sredstava temelji se na projekciji funkcioniranja tvrtke ili obrta prije financiranja.
Novi i iskusni poduzetnici trebaju poslovni plan kao dokument koji neće biti samo jednom iskorišten, izrada poslovnog plana mora biti referentna lista u realizaciji projekta, ostvari mjere.

 

Poslovni plan

Poslovni plan pišemo i za sve druge institucije kao što su banke, ministarstvo branitelja, rada, turizma, HAMAG i HBOR i sl. Izrada poslovnog plana korištenjem naših usluga povećava izglede za uspješan prolaz i do 90%.

Poslovni Plan

Procjena i izrada poslovnog plana. Savjetovanje i dokumentacija.

Izrada Troškovnika

Poslovni plan za samozapošljavanje sa troškovima koji se priznaju.

Poslovni Plan Ideje

Vašu ideju razrađujemo kroz poslovni plan za apliciranje mjera.

Knjigovodstvo i dodatne usluge

Uz naše usluge knjigovodstva maksimalna usmjerenost je na poslovanju.

Potpore za Samozapošljavanje

Jednostavno pravdanje sredstva u roku sa detaljnim informacijama o troškovniku.

Informacijske Tehnologije

Prateće usluge i savjetovanje za korištenje mobilnog poslovanja i informatike.

Prijavi se

Pojednostavi proces apliciranja mjera i realiziraj projekt uz najbolje rezultate.

Nastavi suradnju uz knjigovodstvo.

Skip to content