Ponuda knjigovodstvenih usluga

Knjigovodstvene usluge

Ostvarite ciljeve vaše tvrtke uz knjigovodstvene usluge

 

Ispravno rješenje za vas kao iskusnog poduzetnika su naše knjigovodstvene usluge sa kojima ostvarujete bolje rezultate. Pomoć knjigovodstva zatražite u slučaju otvaranja tvrtke za sve propise i zakone. Točno ono što trebate možete pronaći koristeći knjigovodstvene usluge.

Ponuda knjigovodstvenih usluga Ostvari MjereTvrtka Datasmart j.d.o.o. knjigovodstvene usluge pruža na području Zagreba i Zagrebačke Županije ali i u drugim gradovima Republike Hrvatske. Preko 15 godina djelatnost kojom se bavimo je knjigovodstvo i dugoročno iskustvo jamstvo je kvalitete koje čini razliku za vaše poslovanje.

Knjigovodstvo online

Uz online knjigovodstvo u svakome trenu zatražite svoje dokumente

Jednostavan i transparentan način rada za potrebe današnjeg poslovanja. Uz online knjigovodstvo iz udobnosti vlastitog prostora radite razmjenu sa knjigovodstvenim servisom, možete pristupiti svojim ulaznim ili izlaznim računima, raditi otpremnice i primke. Poslovanje zahtjeva fleksibilnost i uštedu vremena.

 • Sva dokumentacija dostupna na jednome mjestu,
 • Cijelo poslovanje u elektroničkom obliku,
 • Online knjigovodstvo znači brži pristup uslugama točno kada su potrebne.

Ponuda knjigovodstvenih uslugaKoliko koštaju knjigovodstvene usluge?

Knjigovodstvene usluge za paušalne obrte koje vodi Datasmart Ostvari mjere koštaju 500kn godišnje. Pokušavamo maksimalno izaći u susret poduzetnicima čiji obujam poslovanja nije složen i imaju manje od 3 zaposlenika.

Izračun cijene knjigovodstvenih usluga ovisi o broju dokumenata koje se generiraju mjesečno, broju zaposlenika i njihovoj fluktuaciji i općenito o veličini prometa. Manja tvrtka j.d.o.o. sa jednim ili dva zaposlena koja se bavi određenim uslugama može imati cijenu knjigovodstvenih usluga 500 kuna mjesečno što je vrlo prihvatljiva cijena obzirom na tržišne cijene, sve ovisi o veličini poslovanja.

Zanima vas promjena knjigovodstva?

Možete zatražiti promjenu knjigovodstva u svakome trenu za vođenje knjiga na ostvari mjere. Ono što je nama potrebno od dokumentacije detaljno ćemo vam napomenuti i uputiti vas na svu potrebnu dokumentaciju. Izraditi ćemo provjeru knjigovodstvenih stanja do datuma prelaska, provjeriti svu dokumentaciju i unijeti vas u naš sustav. Svakako jedan od uvjeta je da nam omogućite sve dokumente za vođenje knjigovodstva što je moguće i naknadno a mi vam osiguravamo neometani prelazak i knjigovodstvo. Promjena računovodstvenog servisa moguća je u svakome trenu (cijele godine).

Zatražite ponudu za knjigovodstvene usluge!

  info@ostvari-mjere.com.hr

  Izdvojeno

  Kao poduzetnik svjestan sam poteškoća pri pokretanju i širenju tvrtke. Dobar poslovni plan jedna je od najvažnijih komponenti stvaranja uspješne tvrtke. U ovoj objavi proći ...

  Sadržaj Tko je vaša konkurencija? Izdvajanje konkurencije Prednosti i slabosti konkurenata u odnosu na vas. Kako se pozicionirati na tržištu? Strategija postavljanja cijena Kako se ...

  Sadržaj Bespovratna sredstva za poduzetnike u 2024. godini Potpore za samozapošljavanje Mjere aktivne politike zapošljavanja Operativni program Konkurentnost i kohezija Podrška uključivanju malih i srednjih ...

  Sadržaj Poticaj za Samozapošljavanje Uvjeti za poticaje za samozapošljavanje u 2021. godini? Poslovni Plan i Troškovnik Prihvatljivi Troškovi Fiksni dio Varijabilni dio 8 kategorija varijabilnog ...

  Koja je razlika između računovodstva i knjigovodstva?

  Knjigovodstvo je sastavni dio računovodstva, njegova svrha je prikupiti i označiti dokumentaciju oko svih poslovnih radnji, evidentirati sve radnje u poslovnu knjigu i izraditi izvještaj o nastalim promjenama. Na temelju računovodstva se donose odluke koje će utjecati u narednom periodu na ekonomsku aktivnost tvrtke. Za razliku od računovodstva knjigovodstvo radi i bilježi sve promjene u vremenskim okvirima.

  eporezna, emirovinsko, eračuni

  Ostvari mjere ponuda knjigovodstvenih usluga:

  • Izrađujemo godišnje porezne prijave građana
  • Radimo zaključak poslovne godine i izrada završnog računa
  • Rekapitulacija obaveza i potraživanja
  • Vođenje poslovne knjige za obrtnike
  • Materijalno i robno knjigovodstvo
  • Obračun amortizacije
  • Vodimo kadrovske evidencije, obračun plaća i drugih dohodaka
  • Obračun PDV-a i knjiženje ulaznih URA računa i izlaznih IRA računa
  • Vođenje glavne knjige i dnevnika
  • Salda-konti kupaca i dobavljača, putni nalozi, blagajna i analitika

  Cijena knjigovodstvenih uslugaPočetna cijena za knjigovodstvene usluge

  Početna cijena za prosječnu tvrtku u Republici Hrvatskoj je 1000 kuna mjesečno i formirana je sa uključenim standardnim uslugama knjigovodstva.

  Na cijenu knjigovodstva utječe djelatnost poduzetnika i pravni oblik no u svakom slučaju se trudimo da je cijena prihvatljiva za naše tržište. U stalnom smo kontaktu sa klijentom za prijave i odjave radnika, sastavljamo dokumentaciju za A1 zahtjev i izaslane radnike, dostavljamo dokumente u područne urede za zahtjev za boravak i rad, vodimo brigu za obračun plaća radnika, putem e-porezne šaljemo svu potrebnu dokumentaciju kao što su:

  JOPPD obrasci, možemo vam omogućiti online prikaz i izdavanje računa za vaše poslovanje, radimo elektroničko knjiženje bankovnih izvoda, sa nama dogovarate i obračunavanje PDV-a, pomažemo vam u evidenciji i putnim nalozima, svaki naš klijent ima pravovremeno savjetovanje za računovodstvo i poreze, za vas pišemo poslovni plan za banke, samozapošljavanje ili drugu instituciju sa poticajima.

  Skip to content