O nama

O nama – Ostvari mjere portal uređuje EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje, koji je tvrtka koja se bavi pisanjem i provedbom EU projekata, pisanjem poslovnih planova i usluge savjetovanja te provedbe projekata za nove i stare poduzetnike, udruge, poljoprivrednike i javna tijela. 

Eurofinvest bavi se pripremom i provedbom EU proejkata i raznim natječajima, neke od usluga kojima dajemo potporu poslovanju su usluge vođenja ureda, procjena poslovanja i pisanje poslovnih planova za obrte i tvrtke.

Profesionalna izrada poslovnog plana sadržava procjenu i razradu poslovne ideje, savjetovanje i vođenje apliciranja na mjere do konačne ocjene i početka rada.

Ostvari mjere

EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje, bavi se poslovnim savjetovanjem po pitanju EU fondova i financiranjem te strateškim razmišljam o razvoju projekata.

Potrebe poslovanja izlaze iz okvira savjetodavnih usluga i obuhvaćaju dodatne usluge koje su podrška razvoju poslovanja u planiranju financija, razvoju i savjetovanju.

Financijska Sredstva

Na internetskim stranicama ostvari-mjere želimo prezentirati aktualne natječaje u svijetu EU fondova, mogućnoosti financiranja za poduzetnike te izradu poslovnog plana kao uslugu koju možete naručiti u svrhu poticaja za samozapošljavanje.

Hrvatski zavod za zapošljavanje pružio je detaljne informacije o mogućnostima ostvarivanja mjera i naši poslovni planovi imaju najbolju procjenu i vrijednost za nove poduzetnike.

O nama:

"Izrada poslovnog plana i troškovnik najbitniji je faktor ocjenjivanja na temelju kojeg se određuje visina poticaja"
Ostvari mjere
Ivanka
Ostvari Mjere
Izrada Poslovnog Plana Radna površina i poduzetnička ideja

Detaljno opisujemo vaše poslovanje kroz poslovni plan, ciljeve i održivost poslovanja te kako do toga doći.

Dokument služi za apliciranje mjera za samozapošljavanje, plan koji opisuje razvoj poslovanja i privlačenje kapitala za ostvarivanje poslovnog cilja.

Precizirajući financijski cilj opisujemo način postizanja cilja, u odnosu na tržišno okruženje.

Radimo financijsku analizu predviđenog tijeka novca i izdataka.

Na temelju analize tržišta financija i poslovnog koncepta sadržaj poslovnog plana uključiti će kvalitetnu procjenu održivosti kao uvjet odobravanja mjera.

Pomoći ćemo Vam dati smjernice za opis vašeg poslovanja, proizvoda i tržišta.

Izrada poslovnog Plana

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena obuhvaća savjetovanje oko izrade, vođenje cijelog postupka, izradu i provjeru troškovnika, izradu poslovnog plana i popratne dokumentacije. Poslovni plan se u prosjeku kreće od 500-2000€, ovisno o namjeni

Poslovni plan i izrada poslovnog plana sastoje se od više cjelina koje u konačnici služe kao referentna lista razvoja i održivosti poslovne ideje. Svaki poslovni plan je drugačiji i savjetujemo korisnike da ne ispunjavaju samostalno dokumente poslovnog plana prije savjetovanja jer u protivnome riskiraju da im poslovni plan bude odbijen.

hzz poslovni plan samozapošljavanja obrazac 2023 predaje se direktno u sustav i nalazi se na adresi burzarada.hzz.hr

U slučaju da ste sve dobro napravili i da Vam je ipak poslovni plan dobio manje bodova nego što je potrebno za prolaznu ocjenu, javite nam se za savjetovanje i izradu žalbe na odluku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Provjeriti ćemo svu dokumentaciju, napraviti prilagodbe poslovnog plana i komunicirati sa zavodom kako biste dobili zadovoljavajuće ocjene i ostvarili pravo na mjere.

Prijavi se

Pojednostavi proces apliciranja mjera i realiziraj projekt uz najbolje rezultate.

Nastavi suradnju uz knjigovodstvo.

Skip to content