Knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni servis ostvari mjere mala je uspješna računovodstvena tvrtka sa uslugama pripreme poreza i vođenja knjigovodstva. Tvrtka nudi individualizirane usluge koje omogućuju sigurno i brzo poslovanje sa vođenjem knjigovodstva i financija. Usluga knjigovodstva bavi se udrugama, slobodnim poduzetnicima, obrtnicima i firmama. Kontaktirajte nas na e-mail adresu kako bismo sve pojasnili i dogovorili sastanak.

Knjigovodstveni servis za firmu radi vođenje poslovnih knjiga i financijski izvještaj za razne klijente. Naše usluge koriste proizvodne djelatnosti, maloprodaja i veleprodaja i uslužne djelatnosti.

Usluge knjigovodstva

Sve poslovne dokumente dostavljate nama u fizičkom ili digitalnom obliku, obračun plaća, izlazni i ulazni računi. Možemo od vas tražiti da putem Internet bankarstva radite eksport izvoda u popularnim formatima kao xml ili xlsx.

Radimo kao knjigovodstvo zagreb i moderan način poslovanja nam omogućava da svoje usluge nudimo i ostalim gradovima u Hrvatskoj.

Svi dokumenti vezani za Zakon o računovodstvu šalju se na obradu za knjigovodstvene potrebe kao što su izrada izvještaja, porezne prijave i evidencije. Pružamo vam mogućnost korištenja online baze podataka sa vašim dokumentima i podacima.

Koristimo online sustav za izdavanje računa, ponuda i skladišne baze podataka koji možete koristiti kao pojednostavljeni sustav bez dodatnih troškova.

Prema potrebama klijenta radimo izvještaj u obliku analize i dubinskog uvida u poslovanje kako biste mogli donijeti kvalitetnu odluku prilagodbe i optimizacije troškova.

Poslovi knjigovodstva su otvaranje poslovnih knjiga, knjiženje u glavnu knjigu i dnevnik. Vođenje evidencija  za sitni inventar, imovinu i evidencija dobavljača i kupaca. Zakon o pdv-u i knjige izlaznih i ulaznih računa. Vrednovanje repromaterijala, kretanje zaliha i proizvoda.

Knjigovodstvo za obrtnike vodimo sa jednogodišnjom cijenom već od 500kn!

Računovodstveni izvještaji i dokumenti

Naš posao uključuje i administrativne poslove dostavljanja dokumenata, izrade skladišne dokumentacije, skeniranje dokumenata i priprema naloga za plaćanje sa vođenjem poslovanja blagajne.

Odgovornosti knjigovodstvenog servisa je obračun plaća i drugih primitaka sa stalnim praćenjem zakona, prijave zaposlenika na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, izvodi plaće i porezni izvještaji, obračuni putnih naloga, obračuni bolovanja i vanjskih honorara, evidencije plaće, mjesečni obračun zaposlenika i vođenja evidencija plaće.

Računovodstveni izvještaj financijskog knjigovodstva za osiguranje ispravnosti računovodstvenih izvještaja. Pojedinačno poslovanje tvrtke prikazano kroz račun gubitka i dobiti, bilanca i indicije uspješnosti.

Porezna prijava podrazumijeva dodanu vrijednost i dohodak, porez na dobit i pisanje izvještaja za državu prema zakonu o knjigovodstvu. Pripreme za javne objave poreza na dobit i GFI izvještaja. Obračuni pdva i podnošenje pravovremene prijave.

Konzultantske usluge:

  • Brza savjetodavna usluga putem telefona
  • Izrada poslovnih planova
  • Presjek profitabilnosti
  • Porezno savjetovanje
  • Poticaji i krediti, apliciranje na mjere
  • Usluge revizije

Pouzdani partner

Mi ne poslujemo umjesto vas, podrška smo vam i na prirodan razumljiv način objašnjavamo vaša prava i obveze. Uspjeh vašeg poslovanja nam je bitan i zato ulažemo konstantne napore kako bismo mogli ponuditi kvalitetnije usluge i biti pouzdani partner.

Kod nas možete očekivati pomoć u planiranju upravljanja poslovanja. Naš posao daje poduzetniku određenu slobodu i sigurnost u ono što radi jer spremno upućujemo u ono što je bitno. Dugogodišnje iskustvo jamac je u rješenjima koja nudimo i često implementiramo za klijenta.

Štedimo vaše vrijeme i novac korištenjem modernih tehnologija u skladu sa zakonom i propisima u financijskom poslovanju. Savjetodavne usluge su vam uvijek dostupne i na vrijeme vas obavještavamo o svim zakonskim promjenama.

Izdavanje računa, knjiženja, ponude, otpremnice i primke, sve što vam je potrebno u poslovanju možete kod nas koristiti u programu bez dodatnih troškova. Želimo vam olakšati svaki korak u knjigovodstvenim obvezama, da se možete baviti svojim poslom.

Knjigovodstvo možete naručiti potpuno online, putem telefona ili dogovoriti sastanak kod nas u Zagrebu. Naši klijenti se nalaze po cijeloj Republici Hrvatskoj i koristimo udaljene pristupe za spajanje kod korisnika ili rješavamo sve prema dogovoru.

Spajamo se na eporezno portal , e mirovinsko, fina e servisi gdje je većina usluga digitalizirano i uz korištenje mnogih alata za knjigovodstveni servis i portala institucija, kvaitetno radimo bez obzira gdje se korisnik nalazi.

Usluga knjigovodstvo je potpuno prilagođena vama i možete dogovoriti onaj način rada koji vam najviše odgovara. Naše cijene su u skladu sa obimom posla i veličinom vaše tvrtke tako da ako ste novi vlasnik tvrtke najmanje će vas koštati naše usluge.

Skip to content