O nama

O nama – Ostvari mjere EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje,  konzultantska je agencija za EU FONDOVE, usluge savjetovanja za nove poduzetnike koji se samozapošljavaju, Poslovne planove, edukacije za konzultante i  suradnja zaknjigovodstvo malim tvrtkama do 50 zaposlenih.

Tvrtka Eurofinvest bavi se pripremom i provedbom EU projekata, poslovnih planova za poduzetnike, poljoprivrednike, udruge i javna tijela.

Profesionalna izrada poslovnog plana sadržava procjenu i razradu poslovne ideje, savjetovanje i vođenje apliciranja na mjere do konačne ocjene i početka rada su naša uža specijalnost.

Ostvari mjere

EUROFINVEST, obrt za poslovno savjetovanje, proejktna je agencija je tvrtka koja pruža savjetodavne usluge oko financiranja Vaših projektnih ideja

Potrebe poslovanja izlaze iz okvira EU USLUGA  i obuhvaćaju dodatne usluge koje su podrška razvoju poslovanja u planiranju financija, porezima i savjetovanju.

Financijska Sredstva

 
Na internetskim stranicama ostvari-mjere želimo prezentirati izradu poslovnog plana kao uslugu koju možete naručiti u svrhu poticaja za samozapošljavanje.

Hrvatski zavod za zapošljavanje pružio je detaljne informacije o mogućnostima ostvarivanja mjera i naši poslovni planovi imaju najbolju procjenu i vrijednost za nove poduzetnike.

O nama:

"Izrada poslovnog plana i troškovnik najbitniji je faktor ocjenjivanja na temelju kojeg se određuje visina poticaja"
Ostvari mjere
Ivanka
Ostvari Mjere
Izrada Poslovnog Plana Radna površina i poduzetnička ideja

Detaljno opisujemo vaše poslovanje kroz poslovni plan, ciljeve i održivost poslovanja te kako do toga doći.

Dokument služi za apliciranje mjera za samozapošljavanje, plan koji opisuje razvoj poslovanja i privlačenje kapitala za ostvarivanje poslovnog cilja.

Precizirajući financijski cilj opisujemo način postizanja cilja, u odnosu na tržišno okruženje.

Radimo financijsku analizu predviđenog tijeka novca i izdataka.

Na temelju analize tržišta financija i poslovnog koncepta sadržaj poslovnog plana uključiti će kvalitetnu procjenu održivosti kao uvjet odobravanja mjera.

Pomoći ćemo Vam dati smjernice za opis vašeg poslovanja, proizvoda i tržišta.

Izrada poslovnog Plana

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena obuhvaća savjetovanje oko izrade, vođenje cijelog postupka, izradu i provjeru troškovnika, izradu poslovnog plana i popratne dokumentacije. Poslovni plan se u prosjeku kreće oko 350-400€ što je razumna cijena u odobravanju mjera od 10000-2000€ prema projektu poslovne ideje individualne osobe.

Poslovni plan i izrada poslovnog plana sastoje se od više cjelina koje u konačnici služe kao referentna lista razvoja i održivosti poslovne ideje. Svaki poslovni plan je drugačiji i savjetujemo korisnike da ne ispunjavaju samostalno dokumente poslovnog plana prije savjetovanja jer u protivnome riskiraju da im poslovni plan bude odbijen.

hzz poslovni plan samozapošljavanja obrazac 2024 nalazi se na adresi burzarada.hzz.hr

U slučaju da ste sve dobro napravili i da Vam je ipak poslovni plan dobio manje bodova nego što je potrebno za prolaznu ocjenu, javite nam se za savjetovanje i izradu žalbe na odluku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Provjeriti ćemo svu dokumentaciju, napraviti prilagodbe poslovnog plana i komunicirati sa zavodom kako biste dobili zadovoljavajuće ocjene i ostvarili pravo na mjere.

Prijavi se

Pojednostavi proces apliciranja mjera i realiziraj projekt uz najbolje rezultate.

Nastavi suradnju uz knjigovodstvo.

Skip to content