Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena koja se traži za pisanje na prvi pogled jednostavnog poslovnog plana.

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena
Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena 

 

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena pisanja poslovnog plana često nije fiksna i košta određeni postotak od veličine sredstava za koje se aplicira na mjeru. Neke tvrtke i servisi traže od 3% do 10% cijene ukupne potpore. Cijena izrade poslovnog plana za samozapošljavanje trebala bi biti prihvatljiva nezaposlenoj osobi obzirom na veličinu sredstava koja se dodjeljuju. Kod osoba koje apliciraju na mjere.hr za poticaj za samozapošljavanje postoje dva problema.

Prvo to su nezaposlene osobe koje vjerojatno u startu imaju poteškoća sa financijama i nije im jednostavno odvojiti određenu količinu novaca za apliciranje na mjeru za koju im se ne daje 100% jamstvo da će biti odobrena, plus moraju imati čvrsto uvjerenje da će poslovna ideja uspjeti. Drugo, postoje nezaposlene osobe koje su prvi problem preduhitrile i traže način plaćanja po odobrenju poticaja. Sa druge strane osobe koje pišu poslovni plan gledaju iz svoje perspektive na način uloženog rada.

Knjigovodstvo, servis ili bilo koja profesionalna usluga pisanja poslovnog plana piše poslovni plan nekoliko dana i radi istraživanja potrebna za djelatnost kojom će se osoba baviti. Pisanje oduzima vrijeme za sastavljanje više sastavaka koji su dijelovi potpunog dokumenta, savjetovanje o vođenju tvrtke, savjetovanje o porezima, načini poslovanja i edukacija o računima, vođenje brige o svim dokumentima potrebnim za prijavu.

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena kao kod odvjetnika

U nekim drugim okolnostima možda bi i bilo pošteno da se usluga naplaćuje nakon odobrenja poticaja. Uzmimo za primjer odvjetnika kojemu ste došli radi određenog problema. Odvjetnik će naplatiti savjetovanje, svaki izlaz, sastavljanje žalbi i tužbi te svaku aktivnost vezanu za vaš predmet. Nitko pa ni taj odvjetnik ne jamči uspjeh jer on ovisi i više drugih faktora a to su sudac, kvaliteta dokaza, činjenice druge strane i slično. Iz primjera usluga odvjetnika može se logično zaključiti da je u redu platiti uslugu koja ne garantira uspjeh.

Poslovni plan za samozapošljavanje 2021 primjer možete pronaći na stranicama ostvari mjere i to može biti besplatan poslovni plan. Ako imate vremena i volje zašto ne biste sami napisali poslovni plan? Samozapošljavanje ima formu i obrazac sa pitanjima koja je potrebno ispuniti a do svih je informacija relativno lako doći.

Izrada poslovnog plana za samozaposljavanje cijena ostvari mjere

Što mogu očekivati od poslovnog plana ostvari mjere?

Pitali su nas jel to legalno da nam vi pišete poslovni plan? Pitali su nas i “rekli su mi na burzi da smijem samo ja pisati sebi poslovni plan“?. Dakle, ono što vam mi možemo napisati na tu temu je da su te izjave i pitanja neosnovana. Naravno da vam netko drugi može napisati poslovni plan. Osim što ne postoji mehanizam i ne postoji zakon koji to brani ili provjerava poželjno je da vam stručna osoba napiše poslovni plan.

Kada pošaljete životopis i već jednom rečenicom kažete zašto biste htjeli otvoriti svoj biznis imamo dovoljno podataka za sastavak na tu temu. Malo toga izmišljamo iz vašeg života i radi se o spoju kreativnog pisanja sa činjenicama iz vašeg radnog i osobnog života. Problem nastaje kada se jako šturo ili potpuno izmišljeno piše o osobi o kojoj ništa ne znamo. Vratimo se na temu zašto bi vam stručna osoba pisala plan. Recimo da ste poduzetnik ili osoba koja kreće u poduzetničke vode. Informirali ste se za kredit, recimo za poticaj, informirali ste se o mogućnostima marketinga i poslovnih procesa.

Kako bi se pripremili za pisanje poslovnog plana za samozapošljavanje veoma je bitno odslušati radionicu hzz-a na linku: https://radionice.hzz.hr/ jer ona osim što nosi bodove daje i uvid u dokumentaciju koju morate pripremiti za isto.

Dobro i poželjno je zaposliti, unajmiti i angažirati osobu za određeni dio poslovanja. Zašto biste vi kao poduzetnik trebali znati sve detalje marketinga? ili zašto biste trebali znati pisati financijsko izvješće? Ali znati se snaći kao poduzetnik to je poželjno. Drugim riječima ako vam treba marketing poželjno je istaknuti da ćete angažirati agenciju ili profesionalca za taj dio poslovanja. Ljudi danas imaju razna obrazovanja i bave se raznim djelatnostima, ne moraju sve znati i jako je poželjno tada uzeti nekoga tko zna!

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena?

Izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena na Ostvari mjere iznosi 331,61€ . Mi vas nećemo uzeti za izradu poslovnog plana ukoliko ne procijenimo da imate velike šanse za prolaz. Ono što možete očekivati su savjetodavne usluge za knjigovodstvo koje vam mogu pomoći da bolje razumijete poslovanje, poreze, prava i obveze poduzetnika vlasnika tvrtke ili obrta. Pratimo vas kroz cijeli proces prijave na poticaj i pružamo podršku za pisanje žalbi. Pišemo detaljne poslovne planove što znači da povezujemo sve dijelove poslovanja sa ključnim stvarima za uspjeh točno za vašu djelatnost. Kroz godine poslovanja stvorili smo bazu za poslovne planove i točno znamo što prolazi a što ne.

Usluge: izrada poslovnog plana za samozapošljavanje cijena je ista za sve gradove kao što su Velika gorica, Rijeka, Zadar, Sesvete, Split i Zagreb, Pula.

Naša cijena fiksna je cijena za 2023. godinu. Odgovorno je od vas da prepoznajete svoju vrijednost i da tražite svoje mjesto u poslovnom svijetu. Mi vam možemo pomoći da vam početak bude jednostavniji i lakši.

Edit objave: 02.03.2023

Skip to content